S’han programat noves dates de sessions formatives adrecades a les entitats i associacions de Vilanova i la Geltrú, per a què aprenguin a crear i a gestionar de forma bàsica un bloc en WordPress del Portal d’Entitats.
Dates de les sessions formatives del primer semestre de 2014:
28 i 30 de gener.
25 i 27 de febrer.
25 i 27 de març.
22 i 24 d’abril.
27 i 29 de maig.
17 i 19 de juny.
En concret, es tracta que l’entitat interessada participi en dues sessions formatives, a raó de dues hores per sessió, amb l’objectiu de conèixer la gestió bàsica dels blocs en format WordPress. L’horari establert per aquestes sessions és de 18 a 20h a l’aula 26 de l’IMET (Institut Municipal d’Educació i Treball, carrer de la Unió, 81-87).
Les entitats que vulguin inscriure’s, o bé, vulguin ampliar aquesta informació, només cal que ho comuniqueu al correu entitats@vilanova.cat, o bé, al telèfon 938140000 extensió 2040.

Formació adreçada a les entitats per accedir i gestionar un bloc del Portal d’Entitats en format WorPress
Etiquetat a: