Benvolgudes i benvolguts,

El proper dissabte 11 d’octubre, a partir de les 17h i fins la mitja nit, a la plaça de la vila diverses entitats culturals de la ciutat i l’Ajuntament  han organitzat, per primera vegadala Festa de la Diversitat Cultural “El món a les teves mans”.  Hi tindran lloc diferents activitats per a totes les edats: tallers de Capoeira, de tatuatge de henna, mandales, de danses del món, de percussió amb músics del Senegal i de coreografia brasilera, entre d’altres. Una Rua Candombe, de música afro –uruguaiana, convidarà a la festa per diferents carrers del centre de la ciutat i la diversitat gastronòmica es farà present en diversos establiments de l’entorn. A més tindran lloc actuacions la colla de Falcons de Vilanova, grups de grallers i instruments tradicionals, el grup de rap d’influència pakistanesa, Poko Loko, el grup de hip hop d’influència marroquina, Bilijow Vako i el músic de bachata dominicana, Rudy Pérez.

Amb aquesta festa, fruit de la col.col·laboració i l’intercanvi d’entitats culturals de Vilanova i la Geltrú, es pretén  promoure el reconeixement de les diverses cultures presents a la ciutat. Per això, s’ha organitzat aquest ampli ventall d’activitats que fan palesa la riquesa cultural de la població vilanovina i donen a conèixer aquestes entitats que treballen, dia a dia, per afavorir la convivència des del respecte a la diferència.

Enguany han fet possible aquesta celebració: Associació Amal al Jadid, Associació Brascat, Associació Cultural Candombe, Associació de Capoeira Comunitat Garraf, Associació de Dones La Frontissa, Associació de Sacaires, Associació Diappo Ak Teranga, Associació Hispano-Llatina d’Artistes, Associació Jodour Wa Afak, Associació Llatinoamericana del Garraf, Creu Roja, Falcons de Vilanova i la Geltrú, Grallers de Garbí; famílies d’escoles de la ciutat que participen al projecte Compartim, membres del taller Dona, Identitat, Diversitat (DID). Tant de bo en la propera edició encara n’hi hagi més.

1_1Us convidem a participar i gaudir de la riquesa cultural de la ciutat!

Festa de la Diversitat Cultural “El món a les teves mans”