Les sol·licituds es podran presentar del 15 de juny al 12 de juliol. 

Avui s’ha publicat al BOPB la Convocatòria de subvencions destinades a entitats i associacions de Vilanova i la Geltrú 2017 i per tant demà, dia 15 de juny  s’inicia el termini per presentar les sol·licituds.

Totes les entitats  han de tenir en compte els requisits, criteris i demés condicions  que es determinen a les Bases reguladores i a la Convocatòria d’enguany que podreu consultar accedint a aquest enllaç.

Podeu consultar tota la documentació en aquest ENLLAÇ  i la tramitació la podreu iniciar dins el termini establer presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o a través de la Carpeta Ciutadana.

Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb la vostra regidoria de referència o amb la Regidoria de Participació Ciutadana (Plaça de la Vila 8, 938140000 (ext 2040) participacio@vilanova.cat

Oberta la convocatòria de subvencions destinades a entitats sense ànim de lucre de VNG