Durant el mes de Maig, des del dia 7 al 28 de maig s’inicia un Cicle de quatre conferències tots els dilluns, en forma de presentació amb debat posterior. Coneixerem la tasca i el projecte d’entitats socials que donen serveis a la comunitat sense cap ànim de lucre i des del voluntariat. Totes elles són entitats que treballen a Vilanova i que comparteixen la vocació de prestar ajut de forma altruista per una societat més cohesionada amb oportunitats per a tothom.

Participes en les quatre xerrades organitzades: Fundació Formació i Treball (projecte d’inserció laboral per a persones en risc d’exclusió social), ActivaMent (presentació basada en testimonis positius de vida), Garraf Petit (ajuts a infants en vulnerabilitat) i, Tegar – tallers especials del Garraf (projecte d’inclusió social de persones amb discapacitat a la comarca).

Maig d’entitats, cicle de conferències
Etiquetat a: