L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Oficina Jove Garraf impulsen una Campanya de Prevenció de riscs associats a la festa, amb la col·laboració dels festivals Nowa Reggae, el Tingladu i la Festa Major d’Entitats.

La campanya recull una sèrie de missatges curts amb imatges que defineixen un marc de convivència per poder gaudir de la festa amb seguretat i llibertat. Els 9 missatges fan incidència en temes relacionats amb l’espai de festa i les relacions entre els i les joves.

La campanya, a proposta de l’Oficina Jove Garraf, ha comptat amb la complicitat de les entitats organitzadores de festivals i concerts d’estiu, que hi han col·laborat en la tria i millora dels missatges i de les imatges relacionades. D’aquesta manera la campanya serà més propera i inclusiva. La difusió de la campanya s’ha deixat en mans de cada entitat, a les que s’ha facilitat el material que han demanat: cartells, lones, vinils i/o pancartes. La campanya es podrà veure també a la Festa Major 2018, ja que els Pabordes 2018 s’hi han adherit.

Aquesta Campanya se suma a la col·laboració amb l’esponsorització dels gots dels festivals, que es va fer l’any passat i que s’ha mirat de mantenir, en part, enguany. Així s’ha reproduït en els gots la imatge de la campanya “De festa, nosaltres decidim“. Els pròxims dies també es distribuiran els cartells d’aquesta campanya per bars i comerços del centre de la ciutat i de Baix-a-Mar.

Per part de l’Oficina Jove, hi ha el compromís de poder treballar la propera campanya de prevenció de l’estiu vinent, conjuntament amb les entitats des del primer moment, per tal que sigui més participativa i propera pels joves i per les entitats que organitzen festivals i activitats d’oci nocturn.

Campanya de prevenció de riscs associats a la festa
Etiquetat a: