Oberta la tercera edició del Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

Adreçat a joves d’entre 12 i 25 anys amb l’objectiu de difondre la música rap com a eina de transformació social i superació de conflictes.

Hip-Hop Pau

Aquest mes de setembre s’ha obert la convocatòria de la tercera edició del Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau que té per objectiu donar visibilitat al compromís i la creativitat dels joves en l’àmbit de la cultura de pau.

Com en les anteriors edicions, el concurs té dues modalitats:

– Modalitat 1: s’hi poden presentar estudiants d’educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya

– Modalitat 2: s’hi poden presentar nois i noies d’entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d’acció socioeducativa de Catalunya.

En tots dos casos, cal presentar-se al concurs formant un grup d’un mínim de tres persones, composar una peça de hip-hop amb versos de creació pròpia i fer una gravació en vídeo de la seva interpretació, d’un màxim de 4 minuts de durada.

La lletra de les cançons ha d’estar relacionada amb la convivència en els espais urbans o escolars; la crítica de la violència; la denúncia de violacions de drets humans; la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats; o el paper dels joves en la construcció de pau.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el dia 30 de gener de 2019, coincidint amb la commemoració del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP).

El concurs compta amb el suport del Departament d’Ensenyament i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Més informació: Concurs ICIP Hip-Hop per la Pau

Concurs Hip – Hop per la Pau
Etiquetat a: