Amb els diners recaptats, Down Lleida impulsarà diferents programes i projectes que donaran suport a les persones amb discapacitats intel·lectuals.

Down Lleida ja ha posat a la venda els calendaris del proper 2019 perquè tothom que vulgui col·labori amb la seva causa.

Amb un format gran per 8€ o un format de sobretaula per 5€, els calendaris de l’associació serviran per ajudar a desenvolupar la tasca que l’entitat, centrada en la inclusió de les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals.

Un any més, l’equip Inusual.pro-Julian&Reinald ha volgut participar en aquest projecte de manera totalment desinteressada, fent els calendaris i un Making-Of de tot el procés.

Down Lleida és una entitat sense ànim de lucre que lluita per millorar la qualitat de vida de les persones amb Síndrome de Down i les ajuda a incorporar-se de manera activa dins la societat.

L’associació promou la igualtat d’oportunitats entre les persones de diferents capacitats, una equiparació real de la solidaritat i el respecte en el si d’una societat tolerant i plural.

L’entitat compta amb 115 famílies sòcies i un àmbit d’actuació a la ciutat de Lleida i província. L’associació també treballa amb l’objectiu d’afavorir un canvi de mentalitat en la societat actual en la manera de veure i considerar les persones amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals.

Els calendaris es poden adquirir a la seu de l’associació i properament a tres punts de venda que anunciarà la mateixa entitat.

Calendaris solidaris per la Síndrome de Down