L’entitat Amical de Mauthausen i altres camps realitzen un acte de commemoració del Dia internacional en memòria de les víctimes de l’Holocaust que l’Amical i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organitzen a la capital del Garraf el proper dissabte 26 de gener a la plaça peixateria a les 19h.

la commemoració del Dia Internacional a Vilanova i al Garraf, és l’acte central a Catalunya de l’Amical de mauthausen i vol ser també un dels actes rellevants del país en record de tots els col.lectius de víctimes de l’Holocaust i de memòpria de la deportació republicana als camps nazis.

A Vilanova i al Garraf, aquest acte s’emmarca dins del Projecte Buchenwald. Un projecte que des del compromís de l’Amical, de l’ajuntament de Vilanova, i d’altres ajuntaments del Garraf, Penedès i Baix Llobregat, te la implicació de moltes entitats, associacions i especialmente dels centres educatius de la comarca, amb el suport del Comité Internacional de Buchenwald i Dora, i el Memorial del Camp de buchenwald, i intenta recuperar i honorar la memòria i lel paper dels deportats als camps nazis, però també i sobretot, sensibilitzr per la prevenció del feixisme i el racisme a casa nostra.

Resteu convidats a l’acte progrmada pel dia 26 de gener a les 19h a la plaça peixateria de Vilanova i la Geltrú

Día Internacional de l’Holocaust i de prevenció crims contra la Humanitat 2019
Etiquetat a: