Des de l’Oficina d’Entitats de VNG organitzem diverses formacions gratuïtes  durant aquest primer trimestre. Podeu consultar el programa sencer AQUÍ i fer les vostres inscripcions de manera telemàtica en aquest ENLLAÇ o telefònicament al 938140000 (ext 2047).  

  • Presentació del Nou Punt de Voluntariat de VNG: Dimarts 29 de gener, de 18 a 20h al CC Geltrú. Coneix aquest servei adreçat a les entitats de voluntariat i a les persones que volen fer tasques voluntàries a VNG.
  • Fiscalitat per a associacions: Dimarts 5 i dimarts 12 de febrer, de 18 a 20h a l’aula 29 de l’IMET. Coneix la normativa relativa a les obligacions fiscals, els conceptes clau com el d’activitat econòmica i milloreu la gestió econòmica de l’entitat.
  • Les assegurances a les entitats: Dimarts 19 de febrer, de 18.30 a 20h a l’aula 29 de l’IMET. El tipus d’assegurances aconsellable per a les entitats és divers i varia en funció de la tipologia de l’entitat així com les actuacions que duen a terme.
  • Iniciació al voluntariat: Dilluns 11, dimecres 13, dilluns 18 i dimecres 20 de març, de 17.30 a 20.30 h al CC La Geltrú. Formació adreçada a persones majors de 16 anys que tinguin interès per apropar-se a l’acció voluntària o a iniciar un procés de formació en aquest àmbit. Curs reconegut pel Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya (PFAVC)
  • Certificat digital i convocatòria de subvencions destinades a entitats: Dimarts 26 de març, de 18 a 19.30 h a l’aula 29 de l’IMET. La convocatòria municipal de subvencions destinades a entitats de Vilanova i la Geltrú s’ha de tramitar amb certificat digital. En aquesta sessió t’ajudem a fer-ho.

Formació gratuïta per a entitats 2019