Entrada compartida per Privat: AMPA CEIP POMPEU FABRA

Després de l’aventura espacial de l’any passat, aquest any per Carnaval tornem a disfressar un carrer: el Carrer del Mig serà el “JARDÍ DE COLORS”! Els guarniments es penjaran el dissabte 23 de febrer. Que vingui tanta gent com pugui a guarnir el carrer, però abans caldrà preparar els guarniments!

La idea és que, des de casa, totes les famílies que vulguin col·laborar-hi facin guarniments i, per facilitar-ho, a l’AMPA hem preparat uns models a base d’envasos reciclats que hem pensat d’assignar segons els cursos que estiguin fent els nostres nens i nenes. Igual que l’any passat, hem preparat uns tutorials per tal que tot sigui més fàcil i divertit.

· P3, P4, P5, 1r i 2n > Flors i espirals!

[Tutorial Flors i Espirals]

Les espirals haurien de ser verdes, mentre que, de flors, podeu fer-ne de tots els colors, però per tal d’equilibrar-ho i fer que sigui al màxim de multicolor, s’han assignat uns colors preferents de les flors a cada curs:

  • P3 – GROC
  • P4 – LILA
  • P5 – VERMELL
  • 1r – BLAU
  • 2n – BLANC

També les podeu fer del vostre color favorit o, encara millor: fer-ne MOLTES i DE MOLTS COLORS!

· 3r, 4t, 5è i 6è > Abelles!

[Tutorial Abelles]

Els propers divendres a la tarda, a la sortida d’escola, exposarem els models al pati. El carrer del Mig és llarg, d’uns 100 metres, així que calen moltes flors, espirals i abelles! Cada família en pot fer tantes com vulgui!

A més, com a novetat, aquest any es farà un taller obert a tothom (data i hora a concretar) per fer libèl·lules amb taps de plàstic (com les de la foto). Per això a partir d’aquest divendres 8 hi haurà una capsa al vestíbul de l’escola per recollir taps per al taller de les libèl·lules. Calen MOOOLTS TAPS!!! Porteu-ne tants com pugueu!!!

cof

Us continuarem informant per enllaços de la data del taller i d’altres detalls. Entre tots, farem que el JARDÍ DE LES FLORS DEL POMPEU llueixi com cap altre carrer de Vilanova. Visca el Carnaval!!!

Tornem a disfressar un carrer!