El Pla de formació per a entitats comença dimarts 9 d’abril

L’Oficina d’Entitats-Punt de Voluntariat ha organitzat noves sessions de cursos de formació gratuïta per a entitats de Vilanova i la Geltrú, per als mesos d’abril, maig i juny. La regidora de Polítiques de Ciutadania, Blanca Albà, ha explicat que “cada trimestre intentem oferir formacions en temes que les pròpies entitats han demanat. Una d’elles és la de formació de persones voluntàries. Fa poc vam posar en funcionament el Punt de Voluntariat, i una de les nostres voluntats és formar aquestes persones, i cobrir la demanda de les entitats”.

El primer dels cursos de primavera es titula “Què és la Banca ètica? Finançament per a entitats”. Es farà en una sola sessió, dimarts 9 d’abril, de 18 a 20 h, a l’IMET.

El segon és una formació que es farà en línia: “Creació de materials atractius de formació i difusió”. Formació a distància per conèixer diferents eines gratuïtes i en línia per comunicar millor el nostre projecte i les nostres activitats. Té una durada de 6 hores, que es poden fer entre el 24 d’abril i el 8 de maig.

El tercer curs es diu “Associació o cooperativa?”, i està destinat a aquelles persones i entitats que tenen un projecte col·lectiu sense forma jurídica, o que són una associació que es planteja iniciar un procés de transformació en cooperativa. Es farà dimarts 7 de maig, de 18 a 20 h, a l’IMET.

També s’ofereix “Iniciació al voluntariat”, formació adreçada a persones majors de 16 anys que tinguin interès per apropar-se a l’acció voluntària o a iniciar un procés de formació en aquest àmbit. Són diverses sessions, els dies 13, 15, 20 i 22 de maig, de 17.30 a 20.30 h, a l’IMET.

Finalment, un curs en dues sessions: “No t’emportis els problemes a casa!”, la gestió de les emocions és clau en el dia a dia de les associacions. Seran el 28 de maig i el 4 de juny, de 18 a 20 h, al Centre Cívic de Sant Joan.

Per participar en qualsevol d’aquests cursos cal inscripció prèvia en AQUEST ENLLAÇ o trucant al 938140000 (ext 2040).

https://aoberta.vilanova.cat/eParticipa/Products/Carpeta/Public/Requests/InetReqPublic.aspx?TypeId=38746&URLConfirmation=InetReqConfirmationPublic.aspx&AppScope=CIUDADANO

Díptic formació abril maig juny 2019

 

 

Nous cursos de formació per a entitats