Conegueu la normativa relativa a les obligacions fiscals, els conceptes clau com el d’activitat econòmica i milloreu la gestió econòmica de l’entitat.  

Continguts:

  • Actualitat i novetats en matèria fiscal
  • Certificat digital i llei 39/2015
  • Novetats en les comunicacions amb Hisenda
  • Obligacions fiscals: El Codi d’Identificació Censal i la Declaració Censal, l’Impost d’Activitats Econòmiques, l’Impost sobre el Valor Afegit, l’Impost de Societats, l’Impost de la Renda de les Persones Físiques, la declaració d’operacions amb tercers (model 347), donatius i mecenatge.

Data i lloc: Dimarts 5 i dimarts 12 de novembre, de 18 a 20 h a l’IMET

A càrrec de: Fundació Catalana de l’Esplai

 Informació i inscripcions: Cal inscripció prèvia a través de la Carpeta Ciutadana a www.vilanova.cat  o a l’Oficina d’Entitats- Punt de Voluntariat (Plaça de la Vila 8 – telèfon 938140000 ext. 2040) entitats@vilanova.cat

 

Obligacions fiscals de les entitats