Recomanacions bàsiques de seguretat alimentària als esdeveniments de les entitats

    

Formació per conèixer diverses recomanacions per garantir la innocuïtat dels aliments que elaboren, preparen o serveixen les entitats als seus esdeveniments perquè no suposin cap rics per a la salut de les persones i els tràmits sanitaris que cal realitzar en els esdeveniments alimentaris de les entitats a la via pública.

Continguts:

  • Normativa
  • Tràmits
  • Importància de la seguretat alimentària
  • Què és una toxiinfecció alimentària
  • Perills, manipulacions i processos

Data i lloc: Dilluns 23 de març, de 18 h a 19.30 h, a l’IMET.

A càrrec de: Regidoria  de Salut

Informació i inscripcions: Cal inscripció prèvia a través de la Carpeta Ciutadana a www.vilanova.cat  o a l’Oficina d’Entitats- Punt de Voluntariat (Plaça de la Vila 8 – telèfon 938140000 ext. 2040) entitats@vilanova.cat

Recomanacions bàsiques de seguretat alimentària als esdeveniments de les entitats