Menú

Dia Internacional

Connecta't al voluntariat!

 

El 5 de desembre de 2019 es va celebrar el Dia Internacional del Voluntariat a la nostra ciutat, a l'Auditori Eduard Toldrà.

És un dia per reconèixer i agrair la tasca que realitzen cada dia milions de persones voluntàries d'una manera altruista i sense esperar res a canvi.

L'acte també ha servit per presentar el vídeo “Connecta't al Voluntariat de Vilanova i la Geltrú”, en què han participat 17 entitats de voluntariat de diferents àmbits: social, esportiu, educatiu, d'oci i temps lliure, mediambiental o sociosanitari.

 

1r Concurs Fotogràfic 2019

 

Exposició fotogràfica sobre el voluntariat de la ciutat.

Imatges presentades per les entitats al  1r concurs  fotogràfic CAPTA EL VOLUNTARIAT amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat a Vilanova i la Geltrú, amb el suport de la Federació Catalana de Fotografia.

L'objectiu és donar a conèixer una visió personal del voluntariat en qualsevol dels seus àmbits: social, esportiu, educatiu, d'oci i temps lliure, mediambiental o sociosanitari.

Aquest concurs vol ser un reflex de com el voluntariat canvia la vida de moltes persones i moltes persones canviaran la teva.

 

1r Concurs Fotogràfic 2019

Capta el Voluntariat

  • Element 1
  • Element 2
  • Element 3
  • Element 4
  • Element 5
  • Element 6
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord