Menú

Crides de Voluntariat

Què són les crides de voluntariat?

Les crides són les demandes de voluntariat que les entitats fan a la ciutadania.

El Punt de Voluntariat ofereix a les entitats que desenvolupen projectes de voluntariat a la ciutat, la possibilitat de publicar les seves demandes de voluntariat adreçades a la ciutadania.

Si la vostra entitat necessita voluntariat, podeu emplenar el FORMULARI o contactar amb el PUNT DE VOLUNTARIAT i així, la Crida de la vostra entitat apareixerà publicada en aquesta pàgina web de l'Oficina d'Entitats - Punt de Voluntariat.

En aquest espai trobaràs informació de l'entitat que fa la petició, la descripció de les tasques o el perfil de les persones que es demanda. Cal que busquis a partir de la teva disponibilitat i motivacions quina és l'oferta de voluntariat que més encaixa amb el teu perfil.

Si desitges més informació, posa't en contacte amb el Punt de Voluntariat.

entitats@vilanova.cat  - 938140000 ext 2040

Què són les crides de voluntariat?

Coneix les crides

 • Voluntariat per l'escola d'esport inclusiva 100x100 esport

  Voluntariat per l'escola d'esport inclusiva 100x100 esport

  Es necessiten 6 persones per a l'acompanyament dels 2 grups de l'escola inclusiva 100x100 esport que pretén facilitar la pràctica d'esport (principalment el futbol) i oci saludable a qualsevol nen o nena. És un espai en el qual l'important és el joc, la participació i la felicitat dels i les participants. Busquem persones amb ganes de gaudir, amb respecte, paciència i motivació per treballar amb nens i nenes, seguint les activitats dels monitors/es.  Els dijous de 17 a 18 hores (grup de 5 a 8 anys) i de 18 a 19 hores (grup de 9 a 15 anys) al Cruyff court. Paula psacristan@

  fundacioneusebiosacristan.es

 • Voluntariat de suport per portar al domicili la compra de l'Economat

  Voluntariat de suport per portar al domicili la compra de l'Economat

  Es busquen 4 persones per fer la tasca d'acompanyar a la persona usuària a fer la compra a l'Economat. Ajudar-la amb el trasllat de la compra al seu domicili i aprofitar l'estona compartida amb la persona usuària per fer vincle. 2 dies al mes per persona a qui s'acompanyi, matins o tardes, segons l'horari assignat des del servei de l'Economat a la persona usuària. Entre 1h i 2h per persona de manera quinzenal. Es podria assignar més d'una persona usuària per persona voluntària. Estrella Rubio erubio@fundacioabat.cat.

 • 2 persones voluntàries pel lideratge de grups en entrenament de competències transversals i de recerca de feina

  2 persones voluntàries pel lideratge de grups en entrenament de competències transversals i de recerca de feina

  Liderar un grup d'alumnes adults per la millora de la seva ocupabilitat a través de l'entrenament en competències transversals (i TIC) i d'autonomia per la recerca de feina. Es necessita compromís amb l'horari acordat i motivació per acompanyar a persones en el seu itinerari. Es valorarà experiència i coneixements en lideratge de grups sòcio-educatius, coneixements i/o experiència en rrhh, en inserció sòcio-laboral, coaching i ús d'eines TIC. María Rey mrey@formacioitreball.org

 • Voluntariat de recollida d'aliments per a l'Economat

  Voluntariat de recollida d'aliments per a l'Economat

  La fundació del Banc d'aliments demana voluntariat per la campanya Operació Kilo Primavera que consisteix en una recollida d'aliments a favor de l'Economat els dies 3 i 4 de juny, en diferents torns en diferents cadenes alimentàries de Vilanova. Si hi ha alguna persona interessada a d'adreçar-se a: Albert Lluch albert.lluch@bancdelsaliments.org

 • Zumba solidari contra el càncer de mama

  Zumba solidari contra el càncer de mama

  Necessitem 5 persones voluntàries el dissabte 21 d'octubre per participar a l'activitat de Zumba solidària que tindrà lloc a la Pl. de la Vila. Realitzaran suport en les tasques de muntatge i desmuntatge, venda de tiquets per la rifa i l'entrega de material en horari de 9:30 a 14h. Inscripcions a  garraf@contraelcancer.es o al tel. 93 026 75 37

 • Voluntariat dinamitzador espai entrenament

  Voluntariat dinamitzador espai entrenament

  Per a acompanyar un grup de persones que estan en procés de reincorporar-se al mercat laboral. Es treballen competències transversals (personals i de recerca de feina). Dimarts i dijous (o un dels dos dies) del mes de maig de 9 a 14h. Es valoraran persones amb experiència en fer suport pedagògic, de l'àmbit social i amb coneixements del mercat de treball. María Rey mrey@formacioitreball.org

 • Associació contra el càncer

  Associació contra el càncer

  Vols fer voluntariat per un dia? Si et mou ajudar a les persones, et fem una proposta per col·laborar el dia 11 de maig a la col·lecta anual #contraelcàncer.

  Necessitem moltes mans per continuar millorant la vida de les persones amb #càncer i els seus familiars. Inscripcions a  garraf@contraelcancer.es.

 • Voluntariat d'acompanyament - Fundació Esclerosi Múltiple

  Voluntariat d'acompanyament - Fundació Esclerosi Múltiple

  Persona voluntària per acompanyar en sortides a l'exterior o a domicili a una persona amb esclerosi múltiple i mobilitat reduïda. 2h a la setmana. Es valorarà persona amb sensibilitat, responsable, resolutiva, compromesa, amb habilitats comunicatives i relacionals, estabilitat emocional i que pugui propulsar cadira de rodes manual. Contacte: Jordi Pueyo 664539318 jpueyo@fem.es

 • Voluntariat professor/a de castellà

  Voluntariat professor/a de castellà

  Per acompanyar a les persones estrangeres en l'adquisició de competències lingüístiques de castellà a fi de facilitar el seu procés d'inserció laboral: 1 cop per setmana, 1,5 – 2 hores, horari matins. Es valoraran persones amb experiència en fer suport pedagògic, en l'àmbit social i castellà fluid. María Rey mrey@formacioitreball.org

 • Voluntariat per a l'Economat de Vilanova

  Voluntariat per a l'Economat de Vilanova

  Necessiten 20 persones voluntàries en diverses funcions: acolliment, acompanyament, reposició... Horari: dimarts, dimecres i dijous, matins i tardes. Hi ha un bon equip i t'ho passaràs molt bé! Persona de contacte: Antoni Marrugat 697895531amarruga@xtec.cat

 • Custòdia de Platges

  Custòdia de Platges

  Fa una crida per cercar voluntariat per aquest diumenge 12 de juny en motiu de "La cara invisible del planeta", una jornada de neteja i d'activitats dedicades a la conscienciació i la conservació de mars i oceans. Per apuntar-se aneu al seu web custodiaplatges.org/agenda o entreu a l'enllaç de la BIO del seu instagram @custodia.platges.garraf

   

 • Voluntariat Dina en companyia

  Voluntariat Dina en companyia

  Necessiten 3 persones cada dia, de dilluns a divendres de 12:30h a les 15h.  Les tasques són fer companyia i relacionar-se amb les persones grans participants, servir el menjar i manteniment de l'espai de cuina i menjador. Els voluntaris/àries poden dinar a l'espai gratuïtament. Contacteu amb Núria Gallego (93 893 76 53 i 679 671 949) 

 • Associació contra el càncer

  Associació contra el càncer

  Necessiten persones per a organitzar campanyes informatives i actes puntuals de captació de fons.  Les tasques varien segons l'acte: ajut per al muntatge i preparació de material, informació sobre els serveis de l'associació, venda de productes...Els voluntaris/àries han de tenir flexibiltat, habilitats comunicatives, empatia...Contacteu al 930267537 o garraf@contraelcancer.es.

 • Voluntariat pel Reforç educatiu

  Voluntariat pel Reforç educatiu

  Des de Càritas necessiten 6 persones voluntàries per donar suport als professionals del projecte Reforç educatiu per primària i ESO a la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú. Dilluns, dimarts i dijous de 17:20 a 18:30h i de 18:30 a 19:40h. Contacteu amb Júnior (606609092). 

 • Voluntariat per l'Hort Masia Nova

  Voluntariat per l'Hort Masia Nova

  Des de Salut Mental Garraf AFAMMG necessiten 8 persones voluntàries per atendre el reg i fer tasques de manteniment de l'hort a la Masia Nova de Vilanova i la Geltrú. Dilluns, dimarts, dijous i divendres, de 9.30 a 11.30h. Recomanable tenir nocions de jardineria i/o horticultura. Contacteu amb hortmasianova@gmail.com (691977782 i 693007753). 

 • Voluntariat en Projecte d'Oci Inclusiu

  Voluntariat en Projecte d'Oci Inclusiu

  Es necessita una persona voluntària per a un Projecte d'Oci Inclusiu amb joves de 14 a 18 anys. Dos dissabtes a la tarda al mes. El primer i el tercer del mes de 17h a 19h aprox. a la zona del Garraf.

 • Voluntariat en Programa d'Ocupació

  Voluntariat en Programa d'Ocupació

  Necessiten persona voluntària amb experiència en orientació laboral, per impartir tallers, formacions de competències bàsiques i transversals, acompanyament en la recerca de feina amb ordinador, per a persones en risc d'exclusió social.

 • Voluntariat per a impartir classes de llengua catalana i castellana

  Voluntariat per a impartir classes de llengua catalana i castellana

  Per a un projecte d'inserció laboral per a persones amb risc d'exclusió, es necessita una persona voluntària per impartir classes de llengua catalana i castellana, en horari de matins (dues classes al mes d'una hora i mitja)

 • Voluntariat per la llengua

  Voluntariat per la llengua

  El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videoconferència).

 • Voluntariat a la Botiga de Comerç Just

  Voluntariat a la Botiga de Comerç Just

  Busquem persones compromeses, amb iniciativa i creativitat, per formar part de l'equip de la Botiga de Comerç Just de VNG. Amb la voluntat d'establir un compromís de col·laboració en un o més torns de mati o tarda. 

 • Voluntariat per Programa d'Inserció Laboral

  Voluntariat per Programa d'Inserció Laboral

  Necessiten persones voluntàries amb nocions bàsiques d'informàtica, per fer tallers i xerrades relacionades amb competències bàsiques i transversals relacionades en l'àmbit laboral, adreçat a persones amb discapacitat.

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord