Menú

Crides de Voluntariat

Què són les crides de voluntariat?

Les crides són les demandes de voluntariat que les entitats fan a la ciutadania.

El Punt de Voluntariat ofereix a les entitats que desenvolupen projectes de voluntariat a la ciutat, la possibilitat de publicar les seves demandes de voluntariat adreçades a la ciutadania.

Si la vostra entitat necessita voluntariat, podeu emplenar el FORMULARI o contactar amb el PUNT DE VOLUNTARIAT i així, la Crida de la vostra entitat apareixerà publicada en aquesta pàgina web de l'Oficina d'Entitats - Punt de Voluntariat.

En aquest espai trobaràs informació de l'entitat que fa la petició, la descripció de les tasques o el perfil de les persones que es demanda. Cal que busquis a partir de la teva disponibilitat i motivacions quina és l'oferta de voluntariat que més encaixa amb el teu perfil.

Si desitges més informació, posa't en contacte amb el Punt de Voluntariat.

entitats@vilanova.cat  - 938140000 ext 2040

Què són les crides de voluntariat?

Coneix les crides

 • Voluntariat amb Persones Grans que pateixen soledat

  Voluntariat amb Persones Grans que pateixen soledat

  Acompanyar a una persona gran compartint 2 hores a la setmana amb ella. Pot tractar-se d'un acompanyament al seu domicili o centre residencial. Col·laborar en tasques d'organització d'Amics de la Gent Gran.

   

 • Voluntariat per a l'Economat de Vilanova i la Geltrú

  Voluntariat per a l'Economat de Vilanova i la Geltrú

  Podeu fer de voluntaris d'acompanyament o de magatzem. Hi ha un bon equip i t'ho passaràs molt be! Horari: dimarts, dimecres o dijous de 10 a 13h i de 16 a 19h. És molt gratificant!

   

 • Voluntariat per suport a l'Hort socioterapèutic - Masia Nova

  Voluntariat per suport a l'Hort socioterapèutic - Masia Nova

  Necessiten persona voluntària amb nocions sobre horticultura i amb capacitat de tracte a les persones, per a manteniment i suport a l'horticultor/a principal per tal de compartir i coordinar les tasques.

 • Vols participar en un voluntariat diferent?

  Vols participar en un voluntariat diferent?

  Vols formar part d'un programa innovador i comunitari? Vols col·laborar en un programa d'ajuda a persones amb trastorn mental? Vols participar en un voluntariat diferent? Vols sentir la increïble sensació d'actuar?

 • Voluntariat per a impartir classes de llengua catalana i castellana

  Voluntariat per a impartir classes de llengua catalana i castellana

  Per a un projecte d'inserció laboral per a persones amb risc d'exclusió, es necessita una persona voluntària per impartir classes de llengua catalana i castellana, en horari de matins (dues classes al mes d'una hora i mitja)

 • Voluntariat en Projecte d'Oci Inclusiu

  Voluntariat en Projecte d'Oci Inclusiu

  Es necessita una persona voluntària per a un Projecte d'Oci Inclusiu amb joves de 14 a 18 anys. Dos dissabtes a la tarda al mes. El primer i el tercer del mes de 17h a 19h aprox. a la zona del Garraf.

 • Voluntariat per la llengua

  Voluntariat per la llengua

  El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d'Internet, a través de plataformes de videoconferència).

 • Voluntariat a la Botiga de Comerç Just

  Voluntariat a la Botiga de Comerç Just

  Busquem persones compromeses, amb iniciativa i creativitat, per formar part de l'equip de la Botiga de Comerç Just de VNG. Amb la voluntat d'establir un compromís de col·laboració en un o més torns de mati o tarda. 

 • Voluntariat en Programa d'Ocupació

  Voluntariat en Programa d'Ocupació

  Necessiten persona voluntària amb experiència en orientació laboral, per impartir tallers, formacions de competències bàsiques i transversals, acompanyament en la recerca de feina amb ordinador, per a persones en risc d'exclusió social.

 • Voluntariat per Programa d'Inserció Laboral

  Voluntariat per Programa d'Inserció Laboral

  Necessiten persones voluntàries amb nocions bàsiques d'informàtica, per fer tallers i xerrades relacionades amb competències bàsiques i transversals relacionades en l'àmbit laboral, adreçat a persones amb discapacitat.

Altres crides

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord