Menú

Dia Internacional

Dia Internacional del Voluntariat

 

L'Assemblea General de les Nacions Unides va acordar l'any 1985 que el 5 de desembre se celebrés mundialment el Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar a la ciutadania sobre el voluntariat i les seves fortaleses.

Des de l'Oficina d'Entitats - Punt de Voluntariat cada any es prepara un programa d'actes al voltant de la commemoració d'aquest dia en el qual es vol reconèixer persones i entitats que de forma lliure i solidària tiren endavant projectes en benefici de les persones i la societat.

La celebració del dia 5 de desembre a Vilanova i la Geltrú vol posar en valor la imprescindible i important tasca que realitzen els voluntaris i les voluntàries que actuen de manera organitzada des de les entitats de la ciutat.

Aquestes són les edicions del Dia Internacional del Voluntariat que hem celebrat fins ara.

Dia Internacional del Voluntariat

4t Concurs Fotogràfic Capta el Voluntariat

Exposició fotogràfica itinerant sobre el Voluntariat a la ciutat

L'exposició recull les imatges presentades per les entitats al 4t Concurs CAPTA EL VOLUNTARIAT amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Voluntariat a Vilanova i la Geltrú. 

Aquest concurs vol transmetre el valor del voluntariat a través de mostrar-nos instants solidaris tan habituals com importants dins de la tasca del voluntariat.

Aquesta exposició itinerarà pel mercat del Mar i els Centres Cívics de la ciutat.

Les fotografies presentades s'exposaran en: Mercat municipal del Mar, del 18 de desembre al 9 de gener; CC Sant Joan del 15 de gener al 28 de gener; el Centre Cívic La Collada-Els Sis Camins, del 19 al 3 de març; Centre Cívic La Geltrú, de l'11 al 24 de març; el Centre Cívic Molí de Vent, del 26 de març al 5 d'abril, el Casal Municipal de la Gent Gran, del 12 al 26 d'abril i el Centre Cívic Mar, del 6 al 20 de maig.

4t Concurs Fotogràfic Capta el Voluntariat
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord