Menú

Ja es pot votar el nom del nou equipament juvenil

Comparteix:
22/02/2021 11:28

Tothom qui tingui entre 16 i 35 anys i sigui de VNG podrà escollir entre els tres noms proposats

Des d'aquest dilluns 22 de febrer fins diumenge 7 de març es pot votar el nom del nou espai de Joventut que està previst que es posi en marxa aquesta primavera.

Ho podran fer a través de la web http://participa.vilanova.cat els i les joves de 16 a 35 anys empadronats a Vilanova, i els tres noms que s'han proposat són: La Nau, El Provisional i l'Envelat.

Aquests noms són resultat d'un treball conjunt entre la Coordinadora d'Entitats Juvenils i la Regidoria d'Infància i Joventut.

El regidor d'Infància i Joventut, Adrià Guevara, ha convidat el jovent a votar: "aquest serà un equipament de ciutat, cogestionat per l'Ajuntament i la Coordinadora d'Entitats Juvenils, i per tant crèiem que el nom l'havíem de triar entre totes i tots. Un nom que situï la nau al mapa i la converteixi en referència a la vila".

Enllaç per votar

Per donar suport a una proposta cal validar-se amb el DNI i la data de naixement.

L'any passat es va acabar el conveni per disposar de la Nau del Ferrocarril per als usos de les entitats juvenils de la ciutat. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha llogat una nau industrial per a organitzar-hi actes i activitats per part de les entitats juvenils o del propi Ajuntament.

El nou equipament està situat al número 32 del carrer de Marcel·lí Gené, prop de les pistes d'atletisme, just davant del torrent de la Piera. Té 436 m2 i tot l'equipament per a poder fer-hi actes de petit i mitjà format: escenari, equip de so, punt de  venda d'entrades, barra de bar, backstage, lavabos i magatzem.

S'hi podran programar tot tipus d'activitats de dinamització i promoció sociocultural: audiovisuals, arts escèniques, creació musical, activitats lúdiques i d'àmbit social, exposicions, xerrades, conferències, cursos, tallers, concerts, etc.

Notícia relacionada

La nova nau de Joventut

La nova nau de Joventut

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració