Menú

Comença la campanya de vacunació al centre cívic de Sant Joan

Comparteix:
22/02/2021 15:58

Personal considerat essencial serà citat pel Departament de Salut per rebre la vacuna contra la Covid-19

L'Ajuntament de VNG ha cedit el centre cívic de Sant Joan perquè el Departament de Salut de la Generalitat l'utilitzi com a centre de vacunació contra la Covid-19.

L'espai, que seguirà acollint la realització de proves PCR, començarà a rebre aquesta setmana les persones del grup que s'ha prioritzat per a la vacuna d'Astra Zeneca, que inclou personal docent, de farmàcia, cossos policials, fisioterapeutes o podòlegs, entre d'altres. Tots ells reben un sms de l'Institut Català de la Salut per obtenir la cita prèvia, sense la qual no es poden vacunar.

Segons ha explicat el regidor de Salut, Enric Garriga, al programa de Canal Blau TV Sessió Plenària, “el pla de vacunació ja ha començat a Vilanova i la Geltrú: des de la setmana passada els centres d'atenció primària de la ciutat també estan trucant les persones majors de 79 anys per concertar la primera dosi de la vacuna, que es posarà al mateix CAP, a domicili, o bé al centre de dia, en funció de les diverses necessitats”.

Garriga ha valorat positivament la campanya de cribratge massiu que ja es va fer al centre cívic abans de Nadal, tot i que ha reconegut que no va tenir la resposta que s'esperava, i que calen més esforços per tallar les cadenes de transmissió de la Covid-19.

En un altre ordre de coses, el seu pas pel programa televisiu d'aquest dilluns ha servit per parlar de la necessitat de la internalització de la gestió dels centres cívics municipals o dels pressupostos participatius, que si bé el 2020 no es van poder tirar endavant per l'arribada de l'estat d'alarma, de cara a 2021 preveuen doblar el pressupost destinat.

Podeu veure el programa Sessió Plenària aquest vespre a les 21 h, o a la carta a http://canalblau.alacarta.cat/

El regidor de Salut al programa Sessió Plenària de Canal Blau

El regidor de Salut al programa Sessió Plenària de Canal Blau

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració