Menú

S'obre a convocatòria de subvencions a entitats de l'àmbit de les polítiques socials

Comparteix:
29/03/2021 8:00

Oberta la convocatòria de subvencions de projectes i activitats desenvolupats per entitats sense ànim de lucre de l'àmbit de les polítiques socials, amb establiment operatiu a Catalunya.

Un any més, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya posa en marxa el programa de subvencions de projectes i activitats d'entitats sense ànim de lucre catalanes en l'àmbit de les polítiques socials.

El passat 16 de març es van aprovar les bases, generals i específiques de les diferents línies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies adreçades a les entitats d'afers socials en matèria d'inclusió social, serveis socials, famílies, joventut, educació en el lleure, infància i adolescència, gent gran, associacionisme, voluntariat, acció comunitària i atenció a la comunitat gitana, igualtat de dones i homes en l'àmbit laboral, igualtat i no-discriminació de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, violència masclista, migracions i ciutadania.

Les bases generals ordenen i unifiquen el procediment general de gestió de les subvencions, i les bases específiques concreten, sobretot, les regles objectives de valoració de cada línia.

https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/Subvencions-per-a-projectes-i-activitats-a-entitats-de-lambit-de-politiques-socials-convocatoria-ordinaria?category=

convocatòria cospe

convocatòria cospe

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Entitats
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració