Menú

Voluntariat pel projecte de mentoria social del programa català de refugi

Comparteix:
10/06/2021 9:40

El projecte impulsat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania aposta per la mentoria grupal per a reforçar l'autonomia i el benestar emocional de persones refugiades, sol·licitants d'asil i persones en itinerari cap a l'arrelament social.

Les persones ateses pels programes de mentoria són acompanyades durant 8 mesos o 1 any per part d'un grup d'acollida, format per un conjunt de 2 a 5 persones voluntàries d'aquesta entitat que actuen com a mentors i mentores. Aquest suport solidari permet treballar eixos claus en la seva integració com ho són l'aprenentatge de la llengua, el coneixement i la participació amb l'entorn i el seu itinerari professional.

Des de la seva posada en marxa, s'han iniciat 290 relacions de mentoria en les que han participat 594 persones han rebut el suport d'un grup d'acollida. En la majoria de casos, l'experiència ha estat molt positiva per a totes les persones que hi han participat i per poder seguir atenent a les persones que volen participar en el programa de mentoria, calen més mentors i mentores disposats a acompanyar-les

Si esteu interessats o interessades en participar podeu trobar més informació, a “Info-migració” trucant al 012 o enviant un correu electrònic a: grupsacollida.tsf@gencat.cat.

Us animem a informar-vos sobre el Programa de Mentoria i a parlar-ne amb aquelles persones del vostre entorn que creieu que podrien estar interessades en participar-hi!

Mentoria social del programa català de refugi

Mentoria social del programa català de refugi

Enllaços d'interès

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració