Menú

L'Ajuntament de VNG celebra una audiència pública per valorar els dos primers anys de mandat

Comparteix:
20/09/2021 11:20

La ciutadania interessada es pot inscriure a la sessió participativa, que se celebrarà dimecres 29

El proper dimecres 29 de setembre a les 18 h, l'Auditori de Neàpolis acollirà una nova sessió d'audiència pública organitzada pel govern municipal de Vilanova i la Geltrú. L'objectiu és organitzar una sessió participativa amb la ciutadania per parlar sobre l'estat de la ciutat, quan aquest estiu s'ha travessat l'equador del mandat.

“Dos anys de mandat a Vilanova i la Geltrú” és el títol d'aquesta sessió, que se celebrarà en format presencial amb un aforament limitat de 120 persones, amb inscripció prèvia a través d'un tràmit municipal.

La darrera audiència pública es va celebrar l'abril de 2020, en plena pandèmia, de forma telemàtica. En aquella sessió la ciutadania va poder realitzar preguntes al govern municipal en relació a la gestió de la crisi generada per la Covid-19.

L'Audiència Pública és un espai de participació ciutadana, en què el govern municipal dona resposta als dubtes i inquietuds de la ciutadania, atenent a les seves preguntes. Consta d'una primera part d'exposició per part de l'equip de govern, un torn de preguntes de les persones assistents, i la resposta per part dels regidors i regidores responsables.

La sessió comptarà amb servei d'interpretació en llengua de signes, i les persones que s'hi hagin inscrit podran utilitzar el servei de cangur per als seus fills i filles. En cas de necessitar-lo, cal fer la sol·licitud a través del correu electrònic participacio@vilanova.cat.

La sessió se celebrarà de manera presencial amb aforament limitat i inscripció prèvia

La sessió se celebrarà de manera presencial amb aforament limitat i inscripció prèvia

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Entitats, Participació
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració