Menú

La Nau de Joventut obre portes el 18 de setembre

Comparteix:
06/09/2021 11:17

L'estrena comptarà amb l'actuació de grups locals i les entrades es poden adquirir a partir d'avui dilluns

El proper dissabte 18 de setembre VNG estrenarà un nou equipament municipal. Es tracta de la Nau de Joventut, un espai que culmina un dels projectes més destacats del Pla de Mandat 2019-2023. L'acte inaugural tindrà lloc a partir de les 18.30 h. i comptarà amb l'actuació dels grups joves de l'esfera musical de la ciutat Khuil & Mos, Rata & The Whiteys i Zebrass. També s'instal·laran food trucks a la zona de terrassa per poder fer un refrigeri entre actuacions.

L'acte és obert al públic general que a partir de dilluns, 6 de setembre, pot comprar online les entrades a un preu simbòlic de 2 euros fins a completar el 70% de l'aforament total de l'equipament. Per seguir també amb el compliment de les mesures de prevenció que marca el PROCICAT, els assistents romandran asseguts durant les actuacions, portant la mascareta obligatòria en tot moment a l'interior de l'espai.

La Nau de Joventut és l'equipament que pren el relleu de la Nau del Ferrocarril i està situada al número 32 del carrer de Marcel·lí Gené. Estarà cogestionada per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Coordinadora d'Entitats Juvenils i Culturals, que ja van participar en la redacció del projecte, i atendran les peticions d'actes fetes per les entitats a través d'un tràmit telemàtic al web de La Nau. Les entitats, preferentment de caràcter juvenil o de la Coordinadora, proposaran els seus actes que seran avaluats i valorats per la comissió de programació. Aquesta elaborarà un calendari d'activitats que també inclourà un projecte de dinamització per a joves adolescents d'entre 12 i 22 anys amb formats i durades diverses, previst per a mitjans d'octubre.

Per accedir a la compra d'entrades, fes clic aquí.

Façana de la Nau de Joventut

Façana de la Nau de Joventut

Interior de la Nau de Joventut

Interior de la Nau de Joventut

Consulta totes les notícies relacionades amb:

Entitats
T'ha sigut útil aquesta pàgina? SiNo
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració