Menú

Projectes de voluntariat

Què són?

Els projectes de voluntariat ofereixen l'oportunitat de dur a terme activitats voluntàries. Han de respondre a necessitats socials, contribuir a l'enfortiment de les comunitats i, alhora, permetre als voluntaris adquirir una experiència, unes capacitats i unes competències que els resultin útils per al seu desenvolupament personal, educatiu, social, cívic i professional i, per tant, millorin la seva ocupabilitat.

A Vilanova i la Geltrú trobareu un ampli ventall de projectes en què podeu col·laborar per construir una societat millor.

Contacteu amb el Punt del Voluntariat per més informació sobre entitats i projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat.

  • Assessorament personalitzat per escollir el projecte que més t'encaixi.
  • Acompanyament en la redacció del projecte de voluntariat.
  • Formació a l'entorn del voluntariat

 entitats @ vilanova.cat – 93 8140000 ext 2040

Què són?

Connecta't al voluntariat!

 

A continuació trobeu el vídeo “Connecta't al Voluntariat de Vilanova i la Geltrú”, en què van participar 17 entitats de voluntariat de diferents àmbits: social, esportiu, educatiu, d'oci i temps lliure, mediambiental o sociosanitari.

Si vols fer-te una idea de la diversitat del voluntariat a la ciutat, aquest recull audiovisual n'és una bona mostra. 

T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord