Menú

Registre Municipal d'Entitats

Què és el RME?

Totes les entitats inscrites oficialment en els registres d'àmbit català o espanyol i que tinguin el seu àmbit d'actuació a Vilanova i la Geltrú, poden inscriure's al Registre Municipal d'Entitats de Vilanova i la Geltrú. La inscripció al RME és un tràmit que només es pot realitzar telemàticament i dona accés a les entitats a demanar espais en els equipaments municipals, optar a la convocatòria de subvencions, etc.

Qui pot inscriure's al Registre Municipal d'Entitats? 

1.- Les entitats sense ànim de lucre i que el seu marc territorial d'acció sigui el municipi de Vilanova i la Geltrú i que tinguin per objecte fonamental estatutari de la seva activitat els interessos generals de la ciutat i la millora de la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes.
2.- Les entitats que, dins el marc territorial de Vilanova i la Geltrú, representin interessos sectorials, culturals, econòmics, comercials, professionals, esportius, científics o anàlegs.
3.- Cal, prèviament, estar inscrita en el Registre General d'Associacions del departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya o en altres registres públics.
Les entitats inscrites tenen l'obligació de notificar al Registre municipal d'entitats les modificacions produïdes en les dades registrades durant el mes següent al que aquestes es produeixen.

Documentació necessària:

a) NIF 

b) Estatuts de l'entitat

c) En cas de ser una delegació, certificat de l'entitat central que acrediti l'esmentada delegació dintre de Vilanova i la Geltrú, i adjuntant les dades de contacte pertinents (només en el seu cas)

Per poder tramitar l'alta al RME és indispensable tenir un certificat digital. Aquelles entitats que tramiteu amb l'IdCat o amb un altre certificat digital personal del president/a també haureu de fer el tràmit Representant legal de l'Entitat.

 

Què és el RME?
T'ha sigut útil aquesta pàgina? Si No
Les teves valoracions ens serveixen per millorar
Moltes gràcies per la teva col·laboració
Utilitzem cookies per garantir-vos una millor experiència al web. Si continueu navegant, entendrem que n'accepteu el seu ús. Més informació D'acord